مجمع اسلامی محبین اهل بیت (علیهم السلام)
جذب جوانان به آرمانهای والای مکتب اسلام در دوران سیاه طاغوت هدف اصلی آغاز فعالیتهای فرهنگی گروهی از جوانان در سال ۱۳۵۲ بود . در آن ایام دکتر احمد شجاعی دبیرکـل بنیاد اسلامی محبین اهل بیت علیهم السلام بـا همراهی جمعی از دوستان و راهنمایی یکی از روحانیون عالیقدر گــروهی را بـه نام هیئت المهدی بنا نهادند که فعالیتهای مذهبی آن با وجود موانع و مشکلات فراوان تا پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داشت . پس از انقلاب فعالیت ها بــا شکل جدید و انسجام بیشتر قالب یک تشکیلات فرهنگی به عنوان مجموعه اسلامی المهدی (عج ) ادامه پیدا کرد .
سال ۱۳۷۰ فعالیت های اصلی مجمع در تهران تمرکز یافته و پس از ثبت مجموعه در سال ۱۳۷۴ و دریافت مجوزهای قانونی از وزارت کشور مجمع اسلامی محبین اهل بیت علیهم السلام با حمایتهای مالی و معنوی آقای دکتر شجاعی رسماً آغاز به کار کرد. همزمان با گسترش فعالیتها ، شعبه ها و کانون های جدید مجمع در شهر و استان های مختلف کشور تاسیس گردید که دفتر اصلی این مجموعه در تهران می باشد .
هم اکنون شعبه های شیراز ، خرامه بوانات ، صفاشهر در استان فارس ، شعبههای باغین ، کرمان و کانونهای لالهزار ، رباط و اندوهجرد در استان کرمان ، شعبه نائین در استان اصفهان ،کانون کریمه اهل بیت علیهم السلام و شهید علمدار در شهر قم و کانونهای امام علی علیه السلام ، امام هادی علیه السلام و بقیه الله عجل الله تعالی فرجه الشریف درشهر تهران و کانون برازجان در استان بوشهر تحت نظر دفتر مرکزی مجمع فعالیت می کنند.
از اهم فعالیتهای این مجموعه مردم نهاد جـذب اقشار مختلف در گـروه سنی کودک ، نوجوان و جوانان می باشد که پرورش آنها بـر اساس مبانی تربیتی برخاسته از آیات و روایات اهل بیت علیهم السلام برنامه ریزی و طرح ریزی شده است.
لازم به ذکر است مجمع با خرید ، احداث و یا اجاره مکان هایی جهت انجام فعالیت های خود در شعب و کانون ها و با استفاده از ابزارها و قالب های تربیتی همچون هیئت ، هـنـر، ورزش ، اردو ، مشاوره ، انفاق و آموزش مهارتی به متربیان در راستای رسیدن بـه اهداف خـود توانسته زمینه ای مساعد را بـرای نیل به اهداف عالی تربیتی خود فراهم سازد .
هم اکنون در چــارت تشکیلاتی مجمع برای برنامه ریزی و اداره ی این تشکیلات چهار معاونت بـا شرح وظایف مشخص در نظر گرفته شده است کـه عمدتا در ستاد کارهای مربوط به خط دهی شعب همچنین فعالیتهای نظارتی را دنبال می کنند.
سایر برنامه ها :
همچنین مجمع دارای برنامه های مختلفی می باشد که در ذیل به تعدادی از آنها و اهدافشان اشاره می گردد:
1- برگزاری اجلاسیه :
هر ساله جهت بهره بری هر چه بیشتر از نیروهای انسانی ، هماهنگی برنامه های سالانه ، توجیه طرح ها و برنامه های جاری ، گزارش دهی و ایجاد انس و الفت بین اعضای مجمع جلساتی در یـکـی از استان ها بـرگـزار می گـرددکه کلیه اعضای هیئت امنا ، هیئت مدیره ، معاونین ، دبیران و مسئولین بخش هــای مجمع گرد هم آمده و به مدت سه روز جلسات منظمی را برگزار خواهند کرد .
2- برگزاری جشنواره ها و المپیادها با رویکرد تربیتی :
این برنامه ها که عموما اعضای نوجوان و جوان در آن شرکت می کنند با رویکرد تربیت کادر و بالا بردن روحیه نشاط و معنویت در اعضای مجمع برگزار می شود.
حضور چشمگیر برترین های هر شعبه در جشنواره ها ، دیده شدن زحمات دبیران و مربیان ، ایجاد رقابت های سالم بین شعب با رویکرد های تربیتی ، بالابردن روحیه نشاط و معنویت در نیروها ، ایجاد حس سازمانی بین اعضا ، آشنایی با آداب و رسوم و بوم مناطق مختلف کشور ، بالا بردن روحیه اتحاد بین اعضا و …. از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره ها و المپیاد ها می باشد .
از نگاه آمار
1500
تعداد اعضا
700
تعداد مراسمات
12
تعداد جشنوارهها